Eczeem

Heb je al veel producten geprobeerd voor je eczeem?

Zijn al deze producten niet prettig voor je huid?

Heb je het vermoeden dat je voeding ook invloed heeft op je huid?

Spreekt het je aan om de Eczeem zowel vanuit binnenuit als buitenaf aan te pakken?

Zo ja…..
Wanneer deze klachten aanwezig zijn gaan we samen eerst de oorzaak proberen op te zoeken waarom jouw lichaam op deze manier reageert. We starten met een uitgebreid intake gesprek. In het gesprek doorlopen we onder andere alle lichamelijke processen, de gebruikte huidverzorging en het voedingspatroon. Hierna wordt er door mij een behandeltraject opgesteld.

Even wat toelichting over eczeem
Eczeem is een steriele ontstekingsreactie van de huid, die wordt veroorzaakt door één of meer factoren die van buitenaf of vanuit het lichaam zelf op de huid inwerken. De klachten variëren van roodheid, jeuk, nattend eczeem plekken, droge eczeem plekken tot pijnlijke kloven van de huid. Er zijn vele vormen van eczeem zoals allergisch contacteczeem, constitutioneel eczeem en hypostatisch eczeem.

Behandeling
De behandelingen bestaan uit gezichtsbehandelingen, huidverzorging voor thuis en een voedingsprogramma op maat gemaakt voor uw met eventueel aanvulling van supplementen. De gezichtsbehandelingen zijn gericht op het herstellen van de huidbarrière, het hydrateren van de huid en sterker maken tegen schadelijke stoffen van buitenaf.

Investering
Hydraterend gezichtsbehandeling            60 minuten 85 euro
Kalmerende gezichtsbehandeling             60 minuten 85 euro
Hydraterend gezichtsbehandeling plus    90 minuten 120 euro

Vergoeding zorgverzekering 
Deze behandelingen worden door verschillende zorgverzekeraars vergoed. De praktijk heeft voor u met meerdere zorgverzekeraars  contracten afgesloten voor eventuele vergoedingen. Controleer even je eigen zorgverzekeraar zodat je weet waar je voor in aanmerking komt.

Samenvattend
• Eerste kennismakingsgesprek
• Het behandeltraject wordt opgesteld.
Het behandeltraject zal onder andere bestaan uit gezichtsbehandelingen en voedingsprogramma afgestemd op uw lichaam.