Société Provencale d’Aromathérapie

Société Provencale d’Aromathérapie (S.P.A) staat voor 100% natuurlijke producten die de allerhoogste bio-kwaliteit ingrediënten bevatten. Alle producten bevatten een hoog gehalte pure en zuivere combinaties van etherische oliën, plantenoliën en plantextracten. Deze etherische oliën kunnen uit verschillende plantenweefsels worden gedestilleerd zoals bloemen, bladeren, wortels en bessen, en hebben het vermogen om door de huidlagen te dringen en hier hun ontstekingsremmende of zuiverende werking uit te oefenen.

S.P.A. heeft ook verscheidende verzorgingsoliën, de Synergie Soins, die veel synthetische zelfzorgmiddelen vervangen. Door uw lichaam te behandelen met een 100% natuurlijk product stimuleert u het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Hierdoor verdwijnen de klachten sneller en minder kans op bijwerkingen. Er zijn onder andere Synergie Soins voor het behandelen van blauwe plekken en kneuzingen, brandwondjes, wratten, eczeem, hoofdpijn, insektenbeten koortslip en littekens.

S.P.A.  staat voor een individuele benadering van elke cliënt met haar of zijn eigen huidconditie. De producten kunnen helemaal op maat gemaakt voor elke huidconditie.

 

Voorbeelden van twee prachtige producten uit een behandeling:

Het fruitmasker

Dit is een intens masker voor het gelaat met gevriesdroogd fruit (vergelijkbaar met 2 kilo vers fruit). Dit geeft de huid alle vitaminen en mineralen die zij nodig heeft.

 

De granenpeeling

Deze peeling bevat 100% granen zoals wilde rijst, boekweit, soja, gist en tarwe. Deze peeling wordt op maat gemaakt door de toevoeging van een etherische olie. Hierdoor kan je specifiek voor elke huidconditie een op maat gemaakte peeling maken.