Workshop Zwanger

Huidverzorging en voeding tijdens de zwangerschap

De eerste weken zijn voorbij en langzaam merk je dat je lijf en huid aan het veranderen is. Je haren worden voller, je buikje wat ronder, je huid word droger of juist wat vetter. Tijdens de zwangerschap verandert er veel in je lichaam. Nu is het extra belangrijk om lief voor jezelf te zijn en de huid de juiste verzorging en pure voeding te geven.

Wat is nu de beste huidverzorging voor jouw huid? Veel ingrediënten in cosmetica kunnen de huid nu juist gevoelig of droger maken. Hier wil ik graag tijdens deze workshop meer informatie over geven zodat je voor jouw huid de beste verzorging kunt gebruiken.

Gedurende de zwangerschap heeft je lichaam goeie voedingsstoffen nodig. Welke voedingsstoffen wil je graag binnen krijgen en welke voedingsstoffen juist niet tijdens de zwangerschap?

Als straks je mooie wondertje geboren is wil je die op de zachtste manier verzorgen. De babyhuid is nog erg kwetsbaar. Tijdens deze workshop leer je de ins en out over het verzorgen van de babyhuid.

Geef je snel op, er is plek voor 14 zwangere buiken. Deze avond is op vrijdag 13 september en duurt van 19.30 tot 21.30. De workshop wordt gegeven in een zaal van Parentus op de Europaweg 151 (4de verdieping). Dit is een praktijk voor ouder en kind. www.parentus.nl. Gedurende de avond zal er lekkere thee en gezonde versnapering aanwezig zijn.

Stuur even een bericht naar info@zorghuidenvoeding.nl om je aan te melden voor deze workshop. Bellen mag uiteraard ook op 0653855006

Ik kijk er naar uit om je al deze mooie informatie te geven en zie je graag tijdens deze workshop.

Enthousiaste groet, Els