Werkwijze

Mijn werkwijze

U kunt zich aanmelden via mijn website of even telefonisch contact opnemen. Er volgt een intakegesprek om kennis te maken en de klachten te bespreken. Nadat we de klachten hebben besproken ga ik een behandeltraject voorstellen afgestemd op uw huid.

Wat houdt een behandeltraject in?

  • Een overzicht van de geplande behandelingen
  • Een begeleidingstraject betreft de voeding
  • Meerdere evaluatie momenten
  • Recepten van voeding
  • Een workshop gezonde voeding
  • Huidverzorging afgestemd op uw huid
  • Make up advies

Eerste intakegesprek duur van 30 tot 45 minuten

Investering: 30 euro

Wat is een Huidtherapeut?

Een huidtherapeut is een paramedische specialist die met de gezonde, zieke of beschadigde huid werkt. Voor de diverse huidproblemen kan de huidtherapeut behandelingen aanbieden, bijvoorbeeld voor het verbeteren van littekens, acne en overbeharing. De huidtherapeut is wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34), Huidtherapeuten hebben een registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici (KP) en zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Wat is een Orthomoleculair therapeut?


De orthomoleculaire voedingsleer is gebaseerd op het streven naar optimale hoeveelheden voedingsstoffen in de lichaamweefsels. Zij staan voor een gezonde, evenwichtige voeding, die bij voorkeur zo puur en zuiver mogelijk is (biologisch) en afgestemd op de behoefte en omstandigheden van het individu. Orthomoleculaire voeding betekent de juiste voeding voor de persoon. Ons voedsel bepaalt je gezondheid, gesteldheid en het uiterlijk. Wij worden steeds bewuster van gezonde voeding en onze omgeving, denk hierbij aan leefstijl, voedingsmiddelen en huidverzorging. Deze factoren hebben invloed op ons lichaam.